Hoe de TCA Quadrant Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

Verwante informatie :
  • KB : 1768
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-03-25
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: TCA Quadrant Airbus Edition ; TCA Captain Pack X Airbus Edition

Gameconsoles: Xbox Series S™, Xbox Series X™

Dit artikel toont de belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden om de TCA Quadrant Airbus Edition op Xbox te kunnen gebruiken.

Belangrijk:
Het gebruik van de TCA Quadrant Airbus Edition op een Xbox-console hangt alleen af van de aansluiting op de TCA Sidestick X Airbus Edition zoals wij deze presenteren.

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over het configureren en instellen van uw TCA Quadrant Airbus Edition:
- TCA Quadrant - Handleiding

Als u de TCA Quadrant Airbus Edition op een PC wilt gebruiken of testen, is dit tweede artikel wellicht interessant voor u:
Hoe de TCA Quadrant Airbus Edition aan te sluiten, te installeren en te testen op de PC

1) Voordat u het apparaat aansluit, moet u controleren dat uw TCA Quadrant Airbus Edition is gekoppeld aan de juiste motoren

- De keuzeschakelaar moet in de stand 1&2 staan (motoren 1 en 2).

Als u twee exemplaren van de TCA Quadrant Airbus Edition gebruikt:
- De eerste quadrant moet in de stand 1&2 staan.
- Het is absoluut noodzakelijk* dat de keuzeschakelaar van de tweede quadrant in de stand 3&4 staat (motoren 3 en 4).

*Als twee exemplaren van de TCA Quadrant Airbus Edition in dezelfde motorstand staan (bijv.: 1&2 en 1&2), zal uw Xbox slechts één quadrant herkennen en zal de tweede niet werken. Maar de TCA Sidestick X Airbus Edition zal u waarschuwen als er een fout optreedt (lees meer).

2) Sluit uw TCA Sidestick X Airbus Edition aan op de USB-poort van uw Xbox-console

- U kunt ook onze aanbevelingen voor het aansluiten van de TCA Sidestick X Airbus Edition raadplegen in het volgende artikel: Hoe de TCA Sidestick X Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

3) Sluit uw TCA Quadrant Airbus Edition rechtstreeks aan op de USB-poort van uw TCA Sidestick X Airbus Edition

De TCA Quadrant Airbus Edition moet rechtstreeks worden aangesloten op een USB-poort op de TCA Sidestick X Airbus Edition met de bijbehorende USB‑C / USB‑A-kabel.
- We raden u aan niet een USB-hub, USB-verlengkabel of een ander type verbindingsverlenging te gebruiken.

De witte LED boven de Xbox-knop op de TCA Sidestick X Airbus Edition gaat uit en weer aan om de detectie van de TCA Quadrant Airbus Edition te bevestigen.

Opmerking over het aansluiten van USB-apparaten op Xbox-console:

De TCA Sidestick X Airbus Edition heeft twee USB‑A-poorten voor het aansluiten van compatibele apparaten en het gebruik ervan op Xbox-console.

Dit is wat u moet doen als u een TCA Quadrant Airbus Edition en een tweede compatibel USB-apparaat gebruikt:

- de eerste TCA Quadrant Airbus Edition (in stand 1&2) moet worden aangesloten op een USB‑A-poort op de TCA Sidestick X Airbus Edition.

- een tweede TCA Quadrant Airbus Edition (in stand 3&4)* moet worden aangesloten op de vrije USB‑A-poort van de TCA Sidestick X Airbus Edition.
*Als beide TCA Quadrant Airbus Edition-apparaten dezelfde motorstand hebben (zie deel 1), knippert de LED van de Xbox-knop op de TCA Sidestick X Airbus Edition continu. Het is dan nodig om alles los te koppelen en te controleren dat elke TCA Quadrant Airbus Edition een andere motorstand heeft (1&2 en 3&4).

- Een TPR Rudder moet worden aangesloten op de vrije USB‑A-poort van de TCA Sidestick X Airbus Edition.

Herinnering: aangezien de TCA Sidestick X Airbus Edition slechts twee USB‑A-poorten heeft, maakt het gebruik van een TPR Rudder het daarom mogelijk om slechts één TCA Quadrant Airbus Edition op Xbox-console te gebruiken. Er kunnen maximaal twee USB-apparaten worden aangesloten op de TCA Sidestick X Airbus Edition voor gebruik op Xbox.

4) U kunt uw game nu starten

Voor Xbox wordt de lijst met games die compatibel zijn met onze producten regelmatig bijgewerkt op onze website. U vindt deze lijst in de sectie Games-instellingen:
- TCA Quadrant Airbus Edition

Belangrijk:
Onze compatibiliteitslijst garandeert dat Thrustmaster-producten werken met games die op de console zijn geïnstalleerd.
Als u online speelt, zorg er dan voor dat u de game op uw Xbox-console installeert, omdat onze apparaten geen games kunnen ondersteunen die alleen via een cloudserver of externe server worden gespeeld.