Hoe de TCA Sidestick X Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

Verwante informatie :
  • KB : 1767
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-04-18
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: TCA Sidestick X Airbus Edition ; TCA Captain Pack X Airbus Edition

Gameconsoles: Xbox Series S™, Xbox Series X™

Dit artikel toont de belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden om de TCA Sidestick X Airbus Edition op Xbox te kunnen gebruiken.

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over het configureren en instellen van uw TCA Sidestick X Airbus Edition:
- TCA Sidestick X Airbus Edition - Handleiding

If you want to use or test your TCA Sidestick X Airbus Edition on a PC, this second article may interest you:
Hoe de TCA Sidestick Airbus Edition aan te sluiten, te installeren en te testen op de PC

1) Controleer dat uw TCA Sidestick X Airbus Edition in de Xbox-modus staat

- De keuzeschakelaar moet in de Xbox-stand staan.

2) Sluit uw TCA Sidestick X Airbus Edition rechtstreeks aan op de USB-poort van uw Xbox-console

De sidestick moet rechtstreeks worden aangesloten op een USB-poort op de Xbox-console met de bijbehorende USB‑C / USB‑A-kabel.
- We raden u aan niet een USB-hub, USB-verlengkabel of een ander type verbindingsverlenging te gebruiken.

Opmerking over de detectie van de TCA Sidestick X Airbus Edition door de Xbox:
- Als uw Xbox-console is uitgeschakeld, sluit u de TCA Sidestick X Airbus Edition aan en schakelt u de console in.
- Als uw Xbox-console is ingeschakeld, sluit u de TCA Sidestick X Airbus Edition aan, wacht u enkele seconden en drukt u vervolgens op de Xbox-knop op de TCA Sidestick X Airbus Edition.

De witte LED boven de Xbox-knop gaat branden om te bevestigen dat het apparaat is gedetecteerd door de Xbox-console.

3) U kunt uw game nu starten

Voor Xbox wordt de lijst met games die compatibel zijn met onze producten regelmatig bijgewerkt op onze website. U vindt deze lijst in de sectie Games-instellingen:
- TCA Sidestick X Airbus Edition

Belangrijk:
Onze compatibiliteitslijst garandeert dat Thrustmaster-producten werken met games die op de console zijn geïnstalleerd.
Als u online speelt, zorg er dan voor dat u de game op uw Xbox-console installeert, omdat onze apparaten geen games kunnen ondersteunen die alleen via een cloudserver of externe server worden gespeeld.