Hoe de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition aan te sluiten en te testen

Verwante informatie :
  • KB : 1766
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-04-17
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: TCA Quadrant Add-On Airbus Edition ; TCA Captain Pack Airbus Edition ; TCA Captain Pack X Airbus Edition

Platforms:
PC met Windows® 10 of hoger
Gameconsoles: Xbox Series S™, Xbox Series X™

Dit artikel toont de belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden om de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken.

Belangrijk:
We specificeren dat het gebruik van de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition op de PC en Xbox-console volledig afhankelijk is van de aansluiting op de TCA Quadrant Airbus Edition.

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over het configureren en instellen van uw TCA Quadrant Add-On Airbus Edition:
- TCA Quadrant Add-On - Handleiding

1) Controleer dat u de SATA-kabels correct hebt aangesloten

Een correcte aansluiting van de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition op de TCA Quadrant Airbus Edition is essentieel.
De twee apparaten moeten met SATA-kabels op elkaar zijn aangesloten. Deze kabels zorgen voor de gegevensoverdracht tussen de TCA Quadrant Add-On Airbus Edition en de TCA Quadrant Airbus Edition.

Het schema hieronder laat zien hoe de SATA-kabels moeten worden aangesloten tussen de TCA Quadrant Airbus Edition en TCA Quadrant Add-On Airbus Edition.

1.1) Eén TCA Quadrant Airbus Edition aangesloten op twee TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-apparaten

1.2) Twee TCA Quadrant Airbus Edition-apparaten aangesloten op twee TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-apparaten

2) Als u Xbox gebruikt, sluit dan uw TCA Quadrant Airbus Edition aan

Lees het volgende artikel: Hoe de TCA Quadrant Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

3) Als u een PC gebruikt of uw TCA Quadrant Add-On Airbus Edition wilt testen

In het volgende artikel vindt u aanbevelingen over het installeren en testen: Hoe de TCA Quadrant Airbus Edition aan te sluiten, te installeren en te testen op de PC

Opmerkingen over het Configuratiescherm:
De TCA Quadrant Add-On Airbus Edition wordt weergegeven bij uw TCA Quadrant Airbus Edition*.
- De assen worden weergegeven in de secties Airbrakes (Luchtremmen) en Flaps (Kleppen).

* Als u één TCA Quadrant Airbus Edition gebruikt (zie 1.1), worden de twee TCA Quadrant Add-On Airbus Edition-apparaten weergegeven op hetzelfde configuratiescherm.
* Als u twee TCA Quadrant Airbus Edition-apparaten gebruikt (zie 1.2), wordt elke TCA Quadrant Add-On Airbus Edition weergegeven op het configuratiescherm van de TCA Quadrant Airbus Edition waarop deze is aangesloten.