Hoe uw de T80 kunt laten werken met de F1®-game (Formule 1) op pc

Verwante informatie :
  • KB : 1747
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-11-26
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: T80 Ferrari 488 GTB Edition ; T80 Racing Wheel

Platform: PC met Windows® 10 of hoger

Dit artikel kan nuttig voor je zijn als je F1® op pc wilt spelen, maar de game je T80 niet herkent. Wij bieden je een oplossing waarmee je met deze game van je stuur kunt genieten.

Belangrijk: het advies in dit artikel heeft alleen betrekking op het F1®-spel.

Opmerking:
Andere artikelen die u mogelijk nuttig vindt, vindt u onderaan de pagina.

1- Installeer het T80-driver

Installeer het nieuwste T80-driver op uw pc als u dit nog niet heeft gedaan: Unified Drivers Package.
Uw kunt dit T80-driver vinden op onze website voor technische ondersteuning, in het gedeelte 'Drivers':
https://support.thrustmaster.com/product/t80ferrari488gtbedition/

2- Installeer ook de Force Feedback racestuurdriver

Op pc detecteert de F1®-game dankzij hun driver racesturen die zijn uitgerust met Force Feedback. De T80 heeft geen forcefeedback, maar een bungy-koord.
Dankzij de force feedback Thrustmaster stuurwieldriver kan de T80 echter door deze game worden ondersteund.

Installeer daarom op uw pc de driver “PC - DRIVERS FORCE FEEDBACK” die beschikbaar is op onze website op een Thrustmaster force feedback racestuurpagina in de sectie “Drivers”:
https://support.thrustmaster.com/product/t300rs/

Start uw pc opnieuw op om de installatie te voltooien.

3- Selecteer de modus die bij u past

De T80 kan worden gedetecteerd als gamepad of racestuur.

De rode LED van de T80 geeft aan welke modus actief is wanneer u de T80 rechtstreeks op de USB-poort van een pc aansluit:
- Rode LED knippert = Gamepad mode (Gamepad-modus)
- Rode LED brandt zonder te knipperen = Racing wheel mode (Racestuur-modus)

Detail:
- Gamepad mode (Gamepad-modus): de T80 wordt gedetecteerd als een standaard gamepad.
- Racing Wheel Mode (Racestuur-modus): de T80 profiteert van een grotere gevoeligheid die meer geschikt is voor racegames.

Om de modus te wijzigen:
- Koppel de T80 los van uw pc
- Houd de PS-knop op het stuur van de T80 ingedrukt
- Sluit het racestuur aan op de USB-poort van de pc, terwijl u de PS-knop ingedrukt houdt
- Laat de PS-knop los

Voor meer informatie over “Gamepad-modus/ Racestuur-modus” kun je ook onze handleiding raadplegen:
Gamepad-modus / Racestuur-modus

Belangrijk:
De selectie van de “Gamepad-modus” of “Racestuur-modus” wordt opgeslagen in het geheugen van de T80. Om de modus te wijzigen, zul je dus te werk moeten gaan zoals hierboven aangegeven.

Nu kun je weer een spelletje F1® spelen met je T80!

Andere artikelen beschikbaar over de T80:

Mijn T80 wordt niet herkend, hij reageert niet of de mapping is inconsistent in een consolegame – PS4 PS5

Hoe u ervoor kunt zorgen dat de T80 op pc werkt

Hoe u de T80 op uw pc installeert en test via het bedieningspaneel