Hoe u de T80 op uw pc installeert en test via het bedieningspaneel

Verwante informatie :
  • KB : 1750
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-12-10
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: T80 Ferrari 488 GTB Edition ; T80 Racing Wheel

Platform: PC met Windows® 10 of hoger

Met dit artikel kunt u uw pc gebruiken om ervoor te zorgen dat uw T80 werkt.
Als u tijdens een game ongewoon gedrag van uw T80 tegenkomt (bijvoorbeeld: knoppen of gas-/rempedalen die niet reageren, de as van het stuur is verschoven of niet gecentreerd, enz.), dan kunt u dit artikel gebruiken om te controleren of dit gedrag herhaalt zich zonder je game te gebruiken.

Opmerking:
Andere artikelen die u mogelijk nuttig vindt, vindt u onderaan de pagina.

1- Installeer het T80-driver

Installeer het nieuwste T80-driver op uw pc als u dit nog niet heeft gedaan: Unified Drivers Package.
U vindt dit T80-driver op onze website voor technische ondersteuning, in het gedeelte 'Drivers':
https://support.thrustmaster.com/product/t80ferrari488gtbedition/

Start uw pc opnieuw op om de installatie te valideren.

2- Sluit uw T80 aan op de pc

Sluit de USB van de T80 rechtstreeks aan op de USB-poort van een pc:
- Het racestuur moet rechtstreeks op een USB-poort op de pc worden aangesloten. Wij adviseren het gebruik van USB-HUB's, USB-verlengkabels en eventuele verbindingsverlengingen te vermijden.

De T80 Ferrari 488 GTB Edition wordt automatisch ondersteund door de pc.

De selector T80 Racing Wheel moet in de PS4-positie staan om door de pc te worden ondersteund.

Op het T80-wiel moet een rood lampje (LED) gaan branden.

3- Open het venster "Uitvoeren".

- Klik op uw toetsenbord tegelijkertijd op de toetsen "Windows" en "R".

=> Het venster “Uitvoeren” wordt geopend: typ joy.cpl en klik vervolgens op OK

4- Selecteer in “Gamecontrollers” uw product en klik op “Eigenschappen”.

4.1 – Als uw T80 in de Racing wheel mode (Racestuur-modus) staat

=> het verschijnt onder de naam “Thrustmaster T80 (USB)”.
                        -> de rode LED op het stuur licht op zonder te knipperen.

4.2 – Als uw T80 in de Gamepad mode (Gamepad-modus) staat

=> het verschijnt onder de naam “Thrustmaster T80”
                        -> de rode LED op het stuur knippert

5- Test in het bedieningspaneel uw T80 en zijn pedalenset

5.1 T80 Bedieningspaneel in Racing wheel mode (Racestuur-modus)

=> De interface toont het stuur, de pedaalassen, alle knoppen afzonderlijk en rechtsonder verschijnt de driverversie.

5.2 T80 Bedieningspaneel in Gamepad mode (Gamepad-modus)

=> De interface is vereenvoudigd en de pedalen worden weergegeven door de X- en Y-assen.

Test de functies van uw T80:
- toetsen
- as van het stuur
- pedalenset (gas- en rempedalen)

Je ziet of het waargenomen gedrag wordt bevestigd of specifiek is voor het spel.

Als u de modus wilt wijzigen:

- Sluit het Bedieningspaneel
- Koppel de T80 los van uw pc
- Houd de PS-knop op het stuur van de T80 ingedrukt.
- Sluit het racestuur aan op de USB-poort van de pc, terwijl u de PS-knop ingedrukt houdt.
- Laat de PS-knop los.

Zorg ervoor dat het licht overeenkomt met de gewenste modus.

Voor meer informatie over “Gamepad-modus / Racestuur-modus” kun je ook onze handleiding raadplegen:
Gamepad-modus / Racestuur-modus

Belangrijk:
De selectie van “Gamepad mode” (Gamepad-modus) of “Racing wheel mode” (Racestuur-modus) wordt opgeslagen in het geheugen van de T80. Om de modus te wijzigen, moet u dus te werk gaan zoals hierboven aangegeven.