De microfoon van de headset aangesloten op mijn ESWAP X PRO CONTROLLER werkt niet.

Verwante informatie :
  • KB : 9332
  • Taal : NL
  • Datum : 2022-11-22
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

1 - Controleer dat uw headset correct is aangesloten op uw ESWAP X PRO CONTROLLER.

2 - Controleer dat de microfoon van uw headset niet op mute staat. Druk op de knop MIC:
a. Als de linker‐LED knippert (profiel 1), staat de microfoon op mute.
b. Als de rechter‐LED knippert (profiel 2), is de microfoon ingeschakeld.

3 - Controleer dat uw ESWAP X PRO CONTROLLER correct is aangesloten op een van de USBpoorten van uw PC of console. Als u de ESWAP X PRO CONTROLLER aansluit via een USBhub, kunt u de microfoon niet gebruiken.

Opmerking: Als er geen headset is aangesloten op of herkend wordt door de ESWAP X PRO CONTROLLER, heeft de MIC‐knop geen effect en knipperen er geen LED's.