Hoe kan ik de mapping wijzigen van de drukknoppen achterop de ESWAP X PRO CONTROLLER‐gamepad zonder de ThrustmapperX‐software te hoeven gebruiken?

Verwante informatie :
  • KB : 9358
  • Taal : NL
  • Datum : 2022-11-22
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

A. Selecteer het profiel dat u wilt aanpassen en druk op de MAP‐knop. De LED voor het selecteren van een profiel knippert.

B. Druk op de knop die u wilt aanpassen (1, 2, 3 of 4) en houdt deze ingedrukt.

C. Druk op de knop die u wilt toewijzen. De gamepad vibreert om aan te geven dat de wijziging is doorgevoerd. De LED voor het selecteren van een profiel blijft branden.