Hoe kan ik mijn ESWAP X PRO CONTROLLER updaten?

Verwante informatie :
  • KB : 9303
  • Taal : NL
  • Datum : 2022-11-22
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

OmOm uw ESWAP X PRO CONTROLLER optimaal te kunnen gebruiken, adviseren we ten zeerste dat u de gamepad update de eerste keer dat u hem gebruikt en deze altijd bijgewerkt houdt via de ThrustmapperX‐software op de PC (Windows 10).

• Download de ThrustmapperX‐software op uw PC. Klik op het tandwielpictogram rechtsonder op de home‐pagina en werk alle secties bij die oranje zijn gemarkeerd.
  • Alternatief, ga naar:

https://support.thrustmaster.com/nl/product/eswap-x-pro-controller-nl/

Klik op het Software‐menu en download het bestand door op het rode vakje met een witte pijl te klikken rechts van het bestand. Afhankelijk van uw browser, voert u nu het bestand meteen uit of slaat u het eerst op. Als u het bestand hebt opgeslagen, gaat u naar de map op uw PC waarin gedownloade bestanden worden opgeslagen, voert u het bestand uit door er op te dubbelklikken en volgt u de instructies.