Hoe u de SimTask FarmStick Rechtshandige/Linkshandige modus kunt wijzigen

Verwante informatie :
  • KB : 1751
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-11-12
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Product: SimTask FarmStick

Systeemvereisten: PC met Windows® 10 of hoger

Installeer om te beginnen ons nieuwste beschikbare Driver op uw pc. U vindt het SimTask FarmStick-stuurprogramma op onze site, in het gedeelte Drivers:
https://support.thrustmaster.com/product/simtask-farmstick/

Vervolgens kunt u de Rechtshandige/Linkshandige modus wijzigen door naar het Windows-configuratiescherm van de SimTask FarmStick te gaan.

1- Sluit uw SimTask FarmStick aan op een USB-poort van uw pc

2- Op het tabblad Zoeken, op de Windows-werkbalk van uw pc, typt u joy.cpl.

• En klik op het bestand om het te openen

3- Selecteer uw product in “Spelbesturingen”.

• SimTask FarmStick Right

• Klik vervolgens op Eigenschappen

Opmerking:
De SimTak FarmStick wordt weergegeven met de momenteel actieve modus. In dit voorbeeld wordt het geopend in Rechtshandige modus (Right).

4- Wijzig in het bedieningspaneel de Rechtshandige/Linkshandige modus

• U kunt bovenaan het controlepaneel op RECHTSHANDIG of LINKSHANDIG klikken

• Klik op OK om de wijziging te bevestigen.

5- De modus is gewijzigd

• In dit voorbeeld toont het venster Spelbesturingen de SimTak FarmStick in Linkshandige modus (Left).