Mijn Ferrari SF1000 gaat niet aan

Verwante informatie :
  • KB : 1787
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-07-26
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Product: Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition

Platforms
PC met Windows® 10 of hoger
Gameconsoles: PS4™; PlayStation®5; Xbox One™; Xbox Series S™; Xbox Series X™

Als uw Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition niet wordt ingeschakeld of niet wordt herkend, raden we u aan de aanbevelingen in dit artikel op te volgen om deze te testen.
.
Zorg ervoor dat de Y/N-schakelaar in de Y-positie staat.

1- Controleer de kalibratie bij het opstarten

- Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition moet stevig op de servobasis of Quick Release-adapter worden geschroefd (stevig zijn, maar forceer het vastdraaien niet).
- Sluit de voeding van de servobasis rechtstreeks aan op een stopcontact. Vermijd het gebruik van een verlengsnoer of een stekkerdoos.
- Sluit de USB-stekker van de servobasis rechtstreeks aan op een USB-poort van de pc of console. Vermijd het gebruik van een USB-verlengkabel of een USB-HUB.

De servobasis van het racestuur begint met kalibreren zodra deze wordt ingeschakeld.

Voor een Thrustmaster forcefeedback-servobasis T300, TX, T-GT, T-GT II, TS-XW, TS-PC):
- Het racestuur moet tegen de klok in, met de klok mee en dan terug naar het midden draaien.
- Vervolgens scrollt er op het LCD-scherm van de Ferrari SF1000 een Thrustmaster-logo en vervolgens een Ferrari-logo.

Belangrijk: de LED's van de Ferrari SF1000 lichten alleen op als je in het spel bent.

Voor een Thrustmaster Direct Drive servobasis T818, ...) :
- Het racestuur draait lichtjes om zijn as, de LED's op de Ferrari SF1000 lichten op en het racestuur keert terug naar het midden.
- Vervolgens scrollt er op het LCD-scherm van de Ferrari SF1000 een Thrustmaster-logo en vervolgens een Ferrari-logo.

1.1. Als uw servobasis kalibreert zoals verwacht, maar uw Ferrari SF1000 niets weergeeft

Lees het volgende deel van dit artikel om uw Ferrari SF1000 te testen zonder de servobasis te gebruiken.

1.2. Als de kalibratie van de servobasis abnormaal is, niet plaatsvindt, of als de servobasis niet wordt ingeschakeld (er brandt geen LED op de servobasis)

Controleer de pagina van uw servobasis op onze website voor technische ondersteuning. Hier vind je tips voor een racestuur dat niet wordt gedetecteerd of niet aangaat.
Als het gedrag van uw servobasis wordt bevestigd, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Thrustmaster door het model van uw servobasis op te geven.

2- Test uw Ferrari SF1000 oplichten

- Maak de Ferrari SF1000 los van de servobasis
- Schroef de schakelpeddelmodule los
- Sluit de Ferrari SF1000 aan op een USB-poort op een pc* met Windows® 10 of hoger met behulp van de USB-C/USB-A-kabel
- Als je geen pc hebt, kun je de Ferrari SF1000 aansluiten op de USB-poort van een PlayStation- of Xbox-console**

* Door de Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition rechtstreeks op een pc aan te sluiten, kunt u het apparaat alleen van stroom voorzien en updaten. Er is geen andere actie mogelijk.
** Door de Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition rechtstreeks op een gameconsole aan te sluiten, kan deze alleen van stroom worden voorzien; er is geen andere actie mogelijk.

De LED's op de Ferrari SF1000 moeten oplichten.

Let op: sommige LED's blijven uit, dit is normaal.

2.1. Als de LED's op de Ferrari SF1000 oplichten

Uw Ferrari SF1000 krijgt elektrische stroom. Controleer dus alstublieft de aansluitingen van uw servobasis en controleer zorgvuldig ons advies voor kalibratie bij het opstarten.

Als uw Ferrari SF1000 ondanks deze tips niet wordt ingeschakeld wanneer deze is aangesloten op uw servobasis, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Thrustmaster en geef het model van uw servobasis op.

2.2. If the LEDs on the Ferrari SF1000 do not light up

Het is mogelijk dat uw Ferrari SF1000 zijn firmware kwijt is. U kunt proberen hem wakker te maken met behulp van de wekprocedure (Bootloader).

Ferrari SF1000 - Wekmethode (Bootloader)