Mijn Thrustmaster-racestuur is herkenbaar aan een generieke naam of de vorm van een standaardstuur

Product: Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition ; FERRARI 488 GT3 WHEEL ADD-ON ; EVO RACING HUB ; EVO RACING 32R LEATHER

Systeemvereisten: PC met Windows® 10 of hoger

De nieuwe generatie stuur add-ons* van Thrustmaster worden nu via een standaardprotocol herkend door Thrustmaster servobases met dubbele riemaandrijving.
Op pc worden de servobases die met deze nieuwe stuur add-ons zijn gemonteerd, herkend met de naam Thrustmaster Advanced Mode Racer.

* Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition ; Ferrari 488 GT3 wheel add-on ; Evo Racing HUB ; Evo Racing 32R Leather, ...

Opmerking:
Bij oudere Thrustmaster-stuur add-ons modellen (die zijn uitgebracht vóór de modellen waarnaar in dit artikel wordt verwezen) kan de naam van de servobasis nog steeds worden weergegeven op de pc en kan de afbeelding van het stuurwiel worden weergegeven in het bedieningspaneel.

Belangrijke opmerking over servobases:
Het is noodzakelijk dat op uw pc het nieuwste stuurprogramma "PC - DRIVERS FORCE FEEDBACK" is geïnstalleerd en dat uw Thrustmaster-servobasis over de nieuwste firmware beschikt (voor pc en gameconsoles) om uw stuuradd-on volledig te ondersteunen.
Indien nodig zijn de driver en de firmware-updateprocedure beschikbaar op uw servobasispagina.

Betrokken servobases:
T300 Servo Base ; T-GT II ; T-GT
TX Servo Base ; TS-XW Servo Base
TS-PC Racer

Belangrijke notitie:
De T818 wordt niet beïnvloed door de weergavevariaties tussen de servobasis en de wieluitbreidingen die in dit artikel worden gepresenteerd.

Hieronder laten we het voorbeeld zien van een TS-PC Racer uitgerust met een Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (het display zal identiek zijn voor nieuwere wieladd-on-modellen).

1. Open het bedieningspaneel

Sluit uw Thrustmaster-racestuur aan op de USB-poort van uw pc, wacht een paar seconden en volg dan de instructies:
- Druk op je toetsenbord tegelijkertijd op de toetsen Windows en R.
- Typ joy.cpl in het venster Uitvoeren en klik vervolgens op OK.

.

- Selecteer de naam Thrustmaster Advanced Mode Racer en klik vervolgens op Eigenschappen

2. Bekijk uw racestuur en het stuur add-ons in het bedieningspaneel

De nieuwe generatie Thrustmaster stuur add-on (in dit voorbeeld een Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition) verschijnt in de vorm van een standaardstuur.