Mijn Thrustmaster-joystick of -yoke werkt niet of stopt met werken wanneer ik online game op Xbox

Verwante informatie :
  • KB : 1774
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-05-15
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: T.Flight Full Kit X ; T.Flight Hotas One ; TCA Sidestick X Airbus Edition ; TCA Captain Pack X Airbus Edition ; TCA Yoke Boeing Edition ; TCA Quadrant Boeing Edition ; TCA Yoke Pack Boeing Edition

Gameconsoles: Xbox One™; Xbox Series S™; Xbox Series X™.

Dit artikel kan u helpen als u online gamet op uw Xbox-console, met name als uw Thrustmaster-joystickproduct niet wordt herkend of stopt met werken tijdens online gamen.
Dit zijn onze aanbevelingen om met onze producten online te gamen op Xbox.

Voordat u aan de slag gaat:
Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw product goed werkt:
- Gebruik uw product met verschillende games.
- Speel een offline game met uw product.
- Test uw product met een PC met Windows® 10 of recenter.

1. Zorg ervoor dat de game is geïnstalleerd op uw Xbox-console

Zorg ervoor dat u de game installeert volgens onze aanbevelingen hieronder:
- Download de game of heb het installatiemedium bij de hand.
- Installeer de game op uw Xbox-console.

Nadat u deze stappen hebt genomen, start u de game en gaat u naar de online gamemodus. U kunt vervolgens uw Thrustmaster-joystickproduct online gebruiken op uw Xbox-console.

Waarschuwing met betrekking tot gamen en streamen in de cloud:
-> Thrustmaster-producten kunnen alleen worden ondersteund door games die zijn geïnstalleerd op de gameconsole.
-> Thrustmaster-producten kunnen niet worden ondersteund door games die alleen via de cloud of een externe server* worden gebruikt.

*Opmerking over Game Pass:
Bepaalde games zijn direct online beschikbaar via de Game Pass-service. Deze service ondersteunt alleen standaard gamepads en niet de Thrustmaster-joystickproducten.

De nieuwste games zijn meestal ook beschikbaar voor installatie op Xbox Series S™ en Xbox Series X™. Met de Game Pass-service kunt u ze echter soms spelen met een Xbox One™-console, maar de installatie ervan op deze console is mogelijk niet beschikbaar (bijvoorbeeld: Microsoft Flight Simulator).

2. Controleer de compatibiliteit van uw product met de game op Xbox

Controleer of uw game staat vermeld in de compatibiliteitslijst in de sectie Game settings (Game-instellingen) van de pagina van uw product op de website van onze Technische Ondersteuning
(De rechtstreekse link naar de pagina van uw product staat bovenaan dit artikel.)

Compatibele games staan vermeld in de lijst voor de betreffende gameconsole.

3. Als u specifiek Xbox Series S™ en/of Xbox Series X™ gebruikt voor gamen

Het is mogelijk dat uw joystickproduct stopt met werken tijdens een online gamesessie, ondanks het feit dat u de game hebt geïnstalleerd en de compatibiliteit van uw product hebt gecontroleerd.

Als dat gebeurt, controleer dan dat de functie Quick Resume is uitgeschakeld. Raadpleeg onze gids voor hulp hierbij:
Opmerkingen over het gebruik van racesturen en joysticks met de QUICK RESUME-modus van de Xbox Series X™ en Xbox Series S™ consoles

Als u een PC of een andere gameconsole gebruikt voor het gamen, is ons tweede artikel wellicht interessant voor u:
Mijn Thrustmaster-joystick of -yoke werkt niet wanneer ik online game: PC en gameconsoles