Hoe de TCA Yoke Boeing Edition aan te sluiten, te installeren en te testen op de PC

Verwante informatie :
  • KB : 1769
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-04-19
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten : TCA Yoke Boeing Edition ; TCA Yoke Pack Boeing Edition

Systeemvereisten: PC met Windows® 10 of hoger

Dit artikel toont de belangrijke punten die gecontroleerd moeten worden om de TCA Yoke Boeing Edition op de PC aan te sluiten en te installeren.
Onze aanbevelingen zijn van toepassing op het gebruik op de PC en op het testen van de yoke.

Raadpleeg de handleiding voor meer informatie over het configureren en instellen van uw TCA Yoke Boeing Edition:
- TCA Yoke Boeing Edition - Handleiding

Als u Xbox gebruikt, is dit tweede artikel wellicht interessant voor u:
Hoe de TCA Yoke Boeing Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

1) Controleer dat uw TCA Yoke Boeing Edition in de PC-modus staat

- De keuzeschakelaar, op de achterzijde van de yoke-voet, moet in de PC-stand staan.

2) Sluit uw TCA Yoke Boeing Edition rechtstreeks aan op de USB-poort van uw PC

De Yoke moet rechtstreeks worden aangesloten op een USB-poort op de PC met de bijbehorende USB‑C / USB‑A-kabel.
- We raden u aan niet een USB-hub, USB-verlengkabel of een ander type verbindingsverlenging te gebruiken.

3) Controleer dat u de meest recente "Drivers - Package"-driver op uw PC hebt geïnstalleerd

Indien nodig kunt u de meest recente driver voor uw apparaat ophalen op onze website, in de sectie Drivers:
- TCA Yoke Boeing Edition

Opmerking:
De driver kan nodig zijn om bepaalde PC-games te kunnen spelen. De driver bevat ook een mapping gemaakt voor de game Microsoft Flight Simulator 2020 (PC-versie).
Daarnaast komt ook het configuratiescherm van het product beschikbaar met de driver.

Start uw computer opnieuw op om de installatie te voltooien.

4) Launch the Control Panel and test your TCA Yoke Boeing Edition

Deze test is om te controleren of alles goed werkt wanneer u aan de slag gaat.

Bij problemen tijdens het gamen of bij storingen, zal de test (die buiten de game om wordt uitgevoerd) ook laten zien of uw Yoke correct werkt. In dit geval is het absoluut noodzakelijk dat u de game eerst afsluit.

Druk op uw toetsenbord tegelijkertijd op de Windows- en de R-toets.
- Typ joy.cpl in het venster Uitvoeren en klik op OK.

- Selecteer de naam van uw product in het venster Spelbesturingen en klik daarna op Eigenschappen:

- En test uw product in het configuratiescherm.

Test alle assen en knoppen.

Andere artikelen over TCA Boeing-apparaten: