Hoe de TCA Quadrant Boeing Edition te kalibreren

Verwante informatie :
  • KB : 1763
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-03-02
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Producten: TCA Quadrant Boeing Edition ; TCA Yoke Pack Boeing Edition

Platforms:
PC met Windows® 10 of hoger
Gameconsoles: Xbox Series S™, Xbox Series X™

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de TCA Quadrant Boeing Edition handmatig kalibreert.
Met kalibratie kunt u de laagste en hoogste fysieke waarden van de assen in het interne geheugen van uw TCA Quadrant Boeing Edition opnieuw valideren. Hiermee optimaliseert u de coördinatie van uw apparaat (hardware) met de ontvangen en toegepaste informatie in de game (software).

Opmerking:
De kalibratie wordt opgeslagen in het apparaat en kan worden uitgevoerd door de TCA Quadrant Boeing Edition aan te sluiten op een PC, de TCA Yoke Boeing Edition of een Xbox-console.

Om te kalibreren met een PC zijn er twee aansluitmethodes mogelijk (uw keuze):
- Methode 1: Sluit de TCA Quadrant Boeing Edition rechtstreeks aan op een USB-poort van de PC.

- Methode 2: Sluit de TCA Quadrant Boeing Edition rechtstreeks aan op de USB-poort aan de achterkant van de TCA Yoke Boeing Edition.

Om te kalibreren met een Xbox-console, wordt een verbindingsmethode aanbevolen:
- Aanbevolen methode: Wij adviseren de TCA Quadrant Boeing Edition rechtstreeks aan te sluiten op de USB-poort aan de achterkant van de TCA Yoke Boeing Edition.

- Alternatieve methode: U kunt de TCA Quadrant Boeing Edition ook rechtstreeks aansluiten op een USB-poort op de Xbox-console*.
* Waarschuwing: Het aansluiten van de TCA Quadrant Boeing Edition op een USB-poort op een Xbox-console werkt alleen om een kalibratie uit te voeren. Deze verbindingsmethode werkt niet in een game.

Belangrijk:
We adviseren de TCA Quadrant Boeing Edition rechtstreeks aan te sluiten op een USB-poort op de PC, TCA Yoke Boeing Edition of Xbox -console met de bijbehorende USB‑C/USB‑A-kabel.
- We adviseren om geen USB-hub, USB-extender of plug-in-verlengfuncties te gebruiken.

1) Begin met het loskoppelen van de TCA Quadrant Boeing Edition van de USB-poort van de PC, TCA Yoke Boeing Edition of Xbox-console

- De TCA Quadrant Boeing Edition moet zijn losgekoppeld.

- De PC of Xbox-console moet zijn ingeschakeld.

- Als u verder gaat met het aansluiten op de voet van de TCA Yoke Boeing Edition: de TCA Yoke Boeing Edition moet al zijn aangesloten op de PC of Xbox-console.

2)  Zorg ervoor dat de hendels in de laagste stand staan

- Trek alle drie de hendels naar beneden naar hun laagste stand, stevig maar zonder te forceren.

- Laat ze dan in deze stand staan en laat ze los.

3) Houd de kalibratieknop ingedrukt

Belangrijk: Raak de hendels niet aan! Alle assen van de TCA Quadrant Boeing Edition moeten zijn vrijgegeven bij het starten van de kalibratie.

- De kalibratieknop is te vinden in de linkerbovenrij van het TCA Quadrant Boeing Edition-paneel.

4) Sluit de TCA Quadrant Boeing Edition aan op de USB-poort van uw PC, TCA Yoke Boeing Edition of uw Xbox-console terwijl u de kalibratieknop ingedrukt houdt

- Wacht ongeveer 2 seconden en laat vervolgens de kalibratieknop los

5) Duw de hendels naar voren om hun waarden te valideren

- Duw alle drie de hendels naar boven naar hun hoogste stand, stevig maar zonder te forceren.

- Laat ze in deze stand staan en laat ze los.

6) Druk tegelijkertijd op de kalibratieknop en de knop op de rechterbovenrij van het paneel om de kalibratie te voltooien

Belangrijk: Zorg ervoor dat alle hendels zijn vrijgegeven. Alle assen moeten zijn vrijgegeven op het moment van de definitieve validatie.

U kunt nu aan het werk

Artikel dat nuttig voor u kan zijn:
Hoe de TCA Yoke Boeing Edition te kalibreren