Aansluitingsaanbevelingen voor gebruik van TH8A Shifter

Verwante informatie :
  • KB : 1735
  • Taal : NL
  • Datum : 2023-07-30
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Betrokken product: TH8A Shifter

Om de TH8A Shifter te gebruiken, moet je de aansluitingsaanbevelingen voor dit apparaat volgen.

Hiermee krijg je toegang tot twee verschillende modi voor het gebruik van de TH8A Shifter shifter:
  • Handmatige shifter
  • Sequentiële shifter

Opmerking:
We raden je aan de TH8A Shifter gebruikershandleiding te raadplegen om het apparaat aan te passen voor de overeenkomstige configuratie: handmatige shifter of sequentiële shifter.

1. Spelconsoles

De volgende verbindingsaanbevelingen zijn van toepassing op het gebruik van het apparaat met de compatibele spelconsoles:

• Xbox One™, Xbox Series X™, Xbox Series S™
  • PS4™, PS5™

Sluit de TH8A Shifter alleen aan op een Thrustmaster racestuurbasis met de afneembare Mini-DIN/DIN-kabel.

2. PC met Windows® 10 of recenter

We raden aan om de TH8A Shifter alleen rechtstreeks op een USB-poort van de PC aan te sluiten met de DIN/USB-kabel van het apparaat.

Opmerking:
Als je de TH8A Shifter aansluit met de afneembare Mini-DIN/DIN-kabel wanneer je de shifter op eenPC gebruikt, is het mogelijk dat je alleen de sequentiële modus van de shifter inschakelt. Om deTH8A Shifter optimaal te kunnen gebruiken op een PC, raden we je aan om het apparaat aan te sluiten met de DIN/USB-kabel.

Belangrijk:

De racestuurbasis moet rechtstreeks worden aangesloten op een USB-poort van het platform dat wordt gebruikt (PC of spelconsole).
In het geval van een directe verbinding met alleen een PC, moet de TH8A Shifter direct worden verbonden met een USB-poort op de PC.
- We raden je aan geen USB-hub, USB-verlengkabel of ander soort verlengkabel te gebruiken.
- We raden je ook aan om het racestuur en de shifter na elk gebruik los te koppelen.

Als je een TM SIM HUB gebruikt, houd er dan rekening mee dat dit seriële verbindingsapparaat alleen wordt aanbevolen voor gebruik op een spelconsole.

Zorg ervoor dat de as van de shifter vrij is wanneer je de USB-kabel aansluit. Dat wil zeggen: raak de schakelpook van de shifter niet aan wanneer je de USB-kabel aansluit.
Dit geldt in de volgende twee gevallen:
- Het aansluiten van de USB-kabel van de TH8A Shifter (alleen bij gebruik met een directe verbinding met een PC).
- Het aansluiten van de USB-kabel van de racestuurbasis (als de TH8A Shifter met de Mini-DIN/DIN-kabel op de racestuurbasis is aangesloten).

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het afstellen en testen van de TH8A Shifter:
Aanbevelingen voor het testen of afstellen van de TH8A Shifter