Hoe kan ik de ThrustmapperX‐software downloaden voor mijn ESWAP X PRO CONTROLLER?

Verwante informatie :
  • KB : 9298
  • Taal : NL
  • Datum : 2022-11-22
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Op uw PC (Windows 10)

• Open de Microsoft Store, zoek ThrustmapperX en installeer de software op uw PC. Alternatief, ga naar:

https://www.microsoft.com/nl-nl/p/thrustmapperx/9p3sr9k3v8nr?rtc=1

Op uw console:

• Open de Microsoft Store, zoek ThrustmapperX en installeer de software op uw Xbox. Alternatief, ga naar:

https://www.microsoft.com/nl-nl/p/thrustmapperx/9p3sr9k3v8nr?rtc=1