Mijn T248 verliest force feedback, de force feedback valt weg of verandert

Verwante informatie :
  • KB : 1783
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-06-22
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Products: T248 (PS4/PS5/PC) ; T248 (Xbox One/XBox Series/PC)

Force feedback werkt voornamelijk dankzij de firmware van je racestuur. Controleer dus eerst of uw T248 up-to-date is. Op onze website vindt u de laatste informatie over de firmware van uw T248 en, indien nodig, de procedure voor het updaten van de firmware:

T248 (PS4/PS5/PC)

T248 (Xbox One/XBox Series/PC)

1. Als uw T248 hoge of lage force feedback uitvoert

Het kan zijn dat de force feedback van je racestuur slecht is aangepast aan de spel en de force feedback die deze toepast. U kunt daarom proberen de force feedback-instellingen opnieuw in evenwicht te brengen en uw T248 te testen met deze nieuwe instellingen.

- Wijzig de force feedback-instellingen in je spel. Verhoog of verlaag force feedback afhankelijk van uw situatie.
- U kunt de force feedback-instellingen in uw T248 ook wijzigen met de Mode-knop op het stuur, door Force te openen met de d-pad (voor pc's en gameconsoles) of via het bedieningspaneel (alleen pc's).

2. Als de force feedback van uw T248 wegvalt of verandert

Het verdwijnen van force feedback kan verschillende oorzaken hebben, zoals speeltijd, temperatuur of verbindingen. Maar het kan ook aan het spel of aan je internetverbinding gekoppeld worden.

- Als je op een Xbox Series S™- of Xbox Series X™-console speelt, zorg er dan voor dat Quick Resume is uitgeschakeld.
Opmerkingen over het gebruik van racesturen en joysticks met de QUICK RESUME-modus van de Xbox Series X™- en Xbox Series S™-consoles

3. Als het gedrag van uw T248 ondanks ons advies aanhoudt:

Wij verzoeken u vriendelijk het gedrag van uw T248 te testen
T248: force feedback testen

En als uw T248 ondanks onze aanbevelingen herhaaldelijk gedrag vertoont, neem dan contact op met de technische ondersteuning van Thrustmaster.