Hoe de TPR Rudder aan te sluiten voor het gamen op PC’s en Xbox-consoles

Verwante informatie :
  • KB : 1777
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-05-11
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :

Product : TPR Rudder

Platforms:
PC met Windows® 10 of hoger.
Gameconsoles: Xbox Series S™, Xbox Series X™

In dit artikel leggen we de aanbevolen aansluitmethoden uit voor gamen met een TPR Rudder op een PC of Xbox-console.

Alle informatie die u nodig hebt voor het installeren van het product, is te vinden in de handleiding:
- Handleiding - TPR Rudder
.
1. Hoe de TPR Rudder aan te sluiten op een PC

Op de PC, moet de TPR Rudder rechtstreeks zijn aangesloten op een USB-poort van de PC via de USB-B / USB-A-kabel.
- We adviseren geen USB-hub, USB-verlengkabel of wat voor verlenging dan ook te gebruiken.

2. Hoe de TPR Rudder aan te sluiten voor het gamen op een Xbox-console

Op Xbox Series S™ en Xbox Series X™ kunt u de TPR Rudder gebruiken met een Thrustmaster-apparaat dat beschikt over een compatibele USB-poort.

2.1. De TCA Sidestick X Airbus Edition op Xbox

Om op Xbox te gamen met de TCA Sidestick X Airbus Edition, moet de TPR Rudder rechtstreeks zijn aangesloten op een beschikbare USB-poort van de TCA Sidestick X Airbus Edition.
- We adviseren geen USB-hub, USB-verlengkabel of wat voor verlenging dan ook te gebruiken.

Als u ook de TCA Quadrant Airbus Edition gebruikt, moet u de kwadrant aansluiten op de beschikbare USB-poort van de TCA Sidestick X Airbus Edition.

Het volgende artikel geeft meer informatie over het aansluiten van apparaten op de TCA Sidestick X Airbus Edition.
Hoe de TCA Quadrant Airbus Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen

2.2. De TCA Yoke Boeing Edition op Xbox

Met de TCA Yoke Boeing Edition kunt u de TPR Rudder rechtstreeks aansluiten op zijn voet om op Xbox te gamen.

Het is echter mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten (lees hieronder voor meer informatie).

2.3. De TCA Quadrant Boeing Edition op Xbox

Op Xbox is het ook mogelijk om de TPR Rudder aan te sluiten op de USB-poort van de TCA Quadrant Boeing Edition.

In het volgende artikel geven we aanvullende informatie over deze aansluitmethode:
Hoe de TCA Quadrant Boeing Edition aan te sluiten en te gebruiken om op de Xbox-console te gamen