Mijn Thrustmaster-joystick of -yoke werkt niet wanneer ik online game: PC en gameconsoles

Producten: HOTAS Warthog ; HOTAS Warthog Dual Throttles ; HOTAS Warthog Flight StickHOTAS Magnetic BaseT.16000M FCS ; T.16000M FCS Flight Pack ; T.16000M FCS HOTAS ; T.16000M FCS SPACE SIM DUO ; TCA Sidestick Airbus Edition ; TCA Quadrant Airbus Edition ; TCA Quadrant Add-On Airbus Edition ; TCA Officer Pack Airbus Edition ; TCA Captain Pack Airbus Edition ; TCA Sidestick X Airbus Edition ; TCA Captain Pack X Airbus Edition ; TCA Yoke Boeing Edition ; TCA Quadrant Boeing Edition ; TCA Yoke Pack Boeing Edition ; T.Flight Stick X ; T.Flight HOTAS X ; T.Flight Hotas 4 ; T.Flight Full Kit X ; T.Flight Hotas One ; Viper TQS – Throttle Quadrant System ; Viper TQS Mission Pack ; USB Joystick

Platforms:
PC met Windows® 10 of hoger.
Gameconsoles: PS4™; PlayStation®5; Xbox One™; Xbox Series S™; Xbox Series X™.

Dit artikel kan u helpen als u een online game speelt en uw Thrustmaster-joystick niet of niet goed werkt, of is gestopt met werken. Dit zijn onze aanbevelingen om met onze producten online te gamen.
Het advies in dit artikel is van toepassing op zowel de PC als op gameconsoles.

Voordat u aan de slag gaat:
Volg deze eenvoudige tips om ervoor te zorgen dat uw product goed werkt:
- Gebruik uw product met verschillende games.
- Speel een offline game met uw product.
- Test uw product in het configuratiescherm.

1. Zorg ervoor dat de game is geïnstalleerd op uw PC of gameconsole

Zorg ervoor dat u de game installeert volgens onze aanbevelingen hieronder:
- Download de game of heb het installatiemedium bij de hand.
- Installeer de game op uw PC of gameconsole.

Nadat u deze stappen hebt genomen, start u de game en gaat u naar de online gamemodus. U kunt vervolgens uw Thrustmaster-joystickproduct online gebruiken.

Waarschuwing met betrekking tot gamen en streamen in de cloud:
-> Thrustmaster-producten kunnen alleen worden ondersteund door games die zijn geïnstalleerd op het platform dat wordt gebruikt (PC of console).
-> Thrustmaster-producten kunnen niet worden ondersteund door games die alleen via de cloud of een externe server* worden gebruikt.

* Bepaalde online gaming-diensten bieden meestal rechtstreeks toegang tot een game die op een externe server wordt gehost. Deze server is dan niet uw PC of gameconsole. Deze diensten ondersteunen alleen standaard gamepads.

2. Als u een PC gebruikt voor gamen

Zorg ervoor dat u de meest recente driver voor uw product op uw PC hebt geïnstalleerd.

Indien nodig kunt u de meest recente driver voor uw apparaat downloaden in de sectie Drivers van de website van onze Technische Ondersteuning
(De rechtstreekse link naar de pagina van uw product staat bovenaan dit artikel.)

Over de driver en PC-games:
De driver kan nodig zijn om bepaalde PC-games te kunnen spelen. Houd er ook rekening mee dat de driver voor Thrustmaster-joystickproducten u toegang geeft tot de functionaliteiten van het product in flightsim-games (flightsim).
We kunnen niet garanderen dat onze producten altijd compatibel zijn met games die beschikbaar zijn op de PC.

3. Als u een gameconsole gebruikt voor gamen

Controleer of uw game staat vermeld in de compatibiliteitslijst in de sectie Game settings (Game-instellingen) van de pagina van uw product op de website van onze Technische Ondersteuning
(You can find the direct link to your product's page at the top of this article).

Compatibele games staan vermeld in de lijst voor de betreffende gameconsole.

Opmerking:
De sectie Game settings (Game-instellingen) wordt alleen op onze website weergegeven als het product compatibel is met een gameconsole.

Als u specifiek een Xbox gebruikt voor uw flightsim-game, is dit tweede artikel wellicht interessant voor u:
Mijn Thrustmaster-joystick of -yoke werkt niet of stopt met werken wanneer ik online game op Xbox