T-LCM Pedals: mijn T-LCM wordt niet herkend door de game F1® (Formula 1) op mijn PC

Verwante informatie :
  • KB : 1798
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-10-04
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :
Product: T-LCM Pedals

De nieuwste versies van de game F1® (Formula 1) op de PC ondersteunen slechts één apparaat dat via USB op de PC wordt aangesloten. Dus als uw T-LCM-pedaalset met de USB-kabel op de PC is aangesloten (wat doorgaans wordt aanbevolen), ondersteunt de game uw racestuurvoet, maar niet de pedaalset.

Oplossing: koppel de USB-kabel volledig los van de pedaalset en sluit uw T-LCM aan op de racestuurvoet met behulp van de RJ12-kabel.