TMX: het gaspedaal werkt niet. Mijn TMX blijft hangen in omgekeerde modus

Verwante informatie :
  • KB : 1793
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-08-30
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :
Producten: TMX Force Feedback ; TMX Pro Force Feedback

Dit kan gebeuren met een pedaalset van het type T3PA , T2PA, T3PM of T-LCM Pedals die via de RJ12-connector op de TMX Force Feedback is aangesloten. Het gaspedaal werkt niet en de LED van de MODUS-knop blijft groen (omgekeerde modus).

Probeer de modus om te keren door de MODUS-knop 2 seconden ingedrukt te houden.
Dit proces wordt gedetailleerd beschreven in ons artikel: Normale/omgekeerde pedaalmodus: gaspedaal reageert niet meer

Als de LED van de MODUS-knop groen blijft, kunt u proberen de normale/omgekeerde modus te resetten:
- Houd uw TMX aangesloten op uw PC of Xbox-console.
- Koppel de pedaalset los: de MODE-knop wordt weer rood.
- Houd de MODUS-knop 3 seconden ingedrukt (de kleur blijft rood) en laat vervolgens de knop los.
- Sluit de pedaalset opnieuw aan op de voet van het racestuur: de LED van de MODUS-knop wordt weer groen.
- Houd de MODE-knop 2 tot 3 seconden ingedrukt: de LED van de MODE-knop wordt weer rood.
- De TMX staat in de normale modus.