Normale/omgekeerde pedaalmodus: gaspedaal reageert niet meer

Verwante informatie :
  • KB : 1792
  • Taal : NL
  • Datum : 2024-08-30
  • Categorie :
  • Translation :
Gerelateerde producten :
Pedaalsets met drie pedalen: T3PA Add-On ; T3PA Pro Add-On ; T-LCM Pedals ; T3PM

Pedaalsets met twee pedalen: T2PA ; T2PM

Deze geautomatiseerde modus is beschikbaar wanneer uw pedaalset is aangesloten op uw racestuurvoet via de RJ12-connector. De racestuurvoet heeft twee standmodi: een normale modus en een omgekeerde modus.
- Op een pedaal met drie pedalen verwisselt de omgekeerde modus het gaspedaal fysiek met het koppelingspedaal en vice versa. Omgekeerde modus is handig voor een Formule 1-cockpit (pedaal ondersteboven geplaatst).
- Op een pedaal met twee pedalen laat de omgekeerde modus het gaspedaal verdwijnen omdat er geen koppelingspedaal is.

De detectiemodus kan handmatig worden gewijzigd.

Racestuurvoeten met force feedback: TMX, T150, TX, T-GT, T-GT II, TS-XW, TS-PC
Sluit uw racestuurvoet aan op uw PC of gameconsole en laat het de opstartkalibratie uitvoeren. De LED van de MODUS-knop moet oplichten en een kleur weergeven:
- Normale modus: rood
- Omgekeerde modus: groen

Om van modus te wisselen, drukt u 2 seconden op de MODUS -knop en laat u deze vervolgens los.

Dit proces wordt gedetailleerd beschreven op pagina 13 van de handleiding voor elk racestuurmodel.

Op pagina 14 voor de TS-XW

Op pagina 10 voor de TS-PC

T300
Wanneer de T300 opstart, geeft de LED alleen aan op welk platform (PC, PlayStation) deze is aangesloten.

Om de modus te wijzigen, houdt u tegelijkertijd de knoppen MODE, L3 en R3 gedurende 5 seconden ingedrukt, en laat u de knoppen vervolgens los.
- Overschakelen naar OMGEKEERDE modus: knippert vijf keer na de procedure en blijft daarna elke acht seconden knipperen.
- Overschakelen naar NORMALE modus: knippert één maal na de procedure en blijft daarna knipperen.

Dit proces wordt gedetailleerd beschreven op pagina 17 van de handleiding.

T128
De LED's gebruiken een code van 4 kleuren.
- Voor een T2PM, T3PM of T3PA: druk 8 keer achter elkaar op de Instellingen-knop om de standaardstand te herstellen (alle vier de LED's gaan branden).
- Voor een T-LCM: houd de Instellingen-knop 5 seconden ingedrukt (de oranje LED brandt).

Dit proces wordt gedetailleerd beschreven in de handleiding op pagina's 16, 17 en 18.
T128 (PS4/PS5/PC)
T128 (Xbox One/Xbox Series/PC)

T248
Wanneer de T248 opstart, geeft de LED alleen het platform aan waarop deze is aangesloten.

Druk op de MODE-knop en ga, met de pijlen omhoog/omlaag op het stuur, naar PEDAL. Schakel over op FLOOR (normaal) of IN (omgekeerd) met de pijlen naar rechts/links en bevestig door op de MODE-knop te drukken.

Dit proces wordt beschreven op pagina 16 in de handleiding.
T248 (PS4/PS5/PC)
T248 (Xbox One/XBox Series/PC)

Direct Drive: T818
Sluit uw racestuurvoet aan op de PC en laat deze de opstartkalibratie uitvoeren. De LED van knop 13 (in het midden van het menupaneel aan de zijkant van de voet) moet oplichten en een kleur weergeven:
- Normale modus: rood
- Omgekeerde modus: groen

Om de modus te wijzigen, houdt u knop 13 gedurende 4 seconden ingedrukt en laat u de knop vervolgens los.

Dit proces wordt gedetailleerd beschreven op pagina 63 van de handleiding.