244
0
1

Verwante informatie :
  • KB : 7240
  • Taal : NL
  • Datum : 2019-01-17
  • Categorie :
  • Label : BOOTLOADER , FIRMWARE
Gerelateerde producten :
  (d.w.z. de firmware werkt niet meer) Vereist systeem: pc met Windows ® 7, 8 of 10. 1) Installeer de bundel DRIVERS FORCE FEEDBACK op uw pc (als dat nog niet is gebeurd). U kunt deze bundel hier downloaden: https://support.thrustmaster.com/en/product/ts-pc-racer-en/ Tijdens de installatie: - SLUIT HET RACESTUUR PAS AAN op uw pc als de software daarom vraagt. - Het stuur moet rechtstreeks op een USB-poort van de computer worden aangesloten. Tijdens deze installatie mag het stuur niet via een USB-hub op een pc zijn aangesloten. - KLIK IN GEEN ENKEL Windows-dialoogvenster dat tijdens het bijwerken van de firmware wordt weergegeven. 2) Start de computer opnieuw op. 3) Nadat de computer opnieuw is opgestart: - Koppel de USB-kabel los tussen stuur en computer. - Druk gelijktijdig op de knoppen 11 en 12 op de voet van het racestuur en sluit vervolgens de USB-stekker aan op de pc zonder de knoppen 11 en 12 los te laten. - Sluit nu de USB-stekker op de pc aan en laat daarna de knoppen 11 en 12 los. - Het volgende bericht wordt weergegeven rechtsonder in het scherm (doe niets en klik nergens op tijdens de automatische installatieprocedure). - Zodra de installatie is voltooid, wordt er een tweede venster weergegeven: De bulkdrivers voor uw racestuur worden nu geïnstalleerd. Opmerkingen: - Tijdens de installatie wordt de procedure voor het automatisch kalibreren van het racestuur niet gebruikt (d.w.z. dat het racestuur niet automatisch naar links en rechts draait) als het stuur is aangesloten op de pc. Dit is normaal. - De MODUS-LED van het racestuur brandt niet. Dit is normaal. - Het racestuur wordt niet herkend in het Configuratiescherm. Dit is normaal. - Het racestuur wordt gedetecteerd in Apparaatbeheer, in de sectie geluid, video en gamecontrollers, onder de naam TS-PC Racer Bulk Driver. Dit is normaal. 4) Selecteer Start > Alle programma's > Thrustmaster > FFB Racing Wheel en klik vervolgens op Firmware Update. 5) Het venster van de Thrustmaster – Firmware Updater wordt weergegeven. - Het veld Device toont [BOOT] TS-PC Racer – Firmware:.... - Het veld Firmware toont de firmware-versie die op het apparaat wordt gezet. Opmerking: als er niets wordt getoond in het veld Device of het veld Firmware, herhaal dan de installatieprocedure vanaf het begin, sluit de USB-stekker van het racestuur aan op een andere USB-poort van de pc, of probeer de procedure op een andere pc uit te voeren. 6) Klik op OK om de firmware bij te werken. BELANGRIJK: KOPPEL het racestuur NIET LOS van de USB-poort. KOPPEL de voedingsadapter van het racestuur NIET LOS tijdens het bijwerken van de firmware. De firmware-updater geeft aan of de bijwerkprocedure succesvol is afgerond. Het racestuur gaat zichzelf vervolgens automatisch kalibreren (d.w.z. dat het stuur automatisch naar links en rechts gaat draaien) en vervolgens gaat de MODUS-LED weer branden. 7) Klik op OK om terug te gaan naar het hoofdvenster van de firmware updater en klik vervolgens op om het programma af te sluiten. 8) Controleer nadat de firmware is bijgewerkt in het configuratiescherm of het racestuur correct werkt (Start > All programma's > Thrustmaster > FFB Racing Wheel > Control Panel). - Het racestuur is te vinden onder de naam TS-PC RACER. - Klik op Eigenschappen om het racestuur te testen. Nu kan er geracet worden! Opmerking: als de installatieprocedure mislukt, herhaal dan de procedure vanaf het begin, sluit de USB-stekker van het racestuur aan op een andere USB-poort van de pc, of probeer de procedure op een andere pc uit te voeren. Als u het probleem niet kunt verhelpen, neem dan contact op met Technical Support die u andere oplossingen kan voorstellen.